YHTYE

Junnu Hirsimäki, kitara
Jukka Kinnunen, kitara
Veli Hakala, basso
Ville Karhu, rummut

Kalle Kaaja Yhtyeineen jatkaa perinteistä kitarabändimeininkiä rautaisella asenteella ja otteella.

Junnu Hirsimäki

Yhtyeen ykköskitaraa soittaa mies nimeltään Junnu Hirsimäki!
Rautaisella varmuudella ja asenteella varustettu Koskenkorvan viinatehtaan vieressä syntynyt kaveri. Junnun tuotantoa kuullaan usein Kallen seteissä ja Hirsimäen säveltämä kappale -Sua etsin jo silloinkin- on myös tallennettu Kallen Unta Kauniimpaa (2018) levylle. Nyt Junnun kitara soi jo Kallen keikoilla Kulkukoirissa. Hän on mukana myös mm. The Misleaders nimisessä kokoonpanossa ja hänen soittonsa moni muistaa myös pestistä Väriloiste-yhtyeessä. Junnun tyyli on tasaisen varmaa ja habitus myös lauluosuuksissa yhtä cool. Uutena aluevaltauksena Hirsimäki on mukana myös Kallen toisessa kokoonpanossa, eli rockabilly yhtye BIG TIME DADDY:ssä.

Jukka Kinnunen

Yhtyeen toinen kitaristi Jukka Kinnunen säveltää ja tekee yhteistyötä monien artistien kanssa. Jukka Kinnusen soittoa voisi kuvailla yhdellä sanalla, tyylitajuinen. Kinnunen keikkailee erilaisissa kokoonpanoissa. Lakeuden Kuu -rautalankaorkesterissa hän on vaikuttanut pitkään. Kalle Kaajan kanssa yhteiset keikat ovat alkaneet jo reilusti yli 10 vuotta sitten, Kulkukoirien aikaan. Jukka asuu ja vaikuttaa Laihialla, kuten Kallekin. Uutta musiikkia on syntynyt myös kahden upean laulajattaren kanssa. Jukka on julkaissut tuoretta musiikkia sekä Mariam Sandhun, että Sussu Erkinheimon kanssa. Jukka Kinnusen soittaminen taipuu rautalangan lisäksi rokkenroll keikkoihin ja jazziin. Jukan osaamiseen kuuluu myös kannustava ja johdonmukainen kitaraopetus monen ikäisille harrastajille.

Kuva: Pekka Takamaa

Veli Hakala

Yhtyeen basson varressa vaikuttaa Veli Hakala. Hän on luottosoittaja ja ammattitaitoinen miksaaja. Hakala on omassa studiossaan musiikkia tuottava, aktiivisesti erilaisissa kokoonpanoissa vaikuttava muusikko. Kallen ja Velin tiet kohtasivat vuonna 2013. Veli Hakala soitti mukana silloisessa Kulkukoirat kokoonpanossa. Seinäjoella asuva Veli on soittajana kokenut, tarkka ja monipuolinen. Hakalan studiossa Kalle on äänittänyt lukuisia biisejä ja Veli onkin huippulisä Kallen tiimiin!

Ville Karhu

Kuka on Ville Karhu? Tämä karhumainen kaveri soittaa rumpuja Kalle Kaajan keikoilla, mutta energiaa riittää moneen muuhunkin tekemiseen musiikin saralla. Komppeja Karhu sorvaa esimerkiksi Bilebändi Beatpanimossa ja vaikuttaa legendaarisen Rehupiikles -yhtyeen mainioissa esityksissä. Villen käyttämillä Balbex-kapuloilla soitto taipuu hevistä rokkiin. Rautalankamusiikki sai Villen innostumaan Kallen matkaan ja niinpä tämä ylistarolainen Karhunpoika menetti iskelmäneitsyytensä ja tuli mukaan Kallen soittojengiin! 
Photo: Juho Puhto