Kalle KaajaLTA uusi SINGLE - "TAHDON MAISTAA MAKEAA"

26.1.2023

 

Kuuntele Spotifysta tai YouTubesta!

 

Rautalankarokkari Kalle Kaajalta eetteriin uusi käännösbiisi! Jace Everettin mystinen kappale ”Bad Things” vangitsee kuulijan Kaajan kääntämänä nimellä ”Tahdon maistaa makeaa”. Everettin biisi on alunperin menestyksekkään televisiosarja True Bloodin hitiksi noussut tunnusbiisi. 

 

Alkuperäisen kappaleen mielenmaisema on vahva ja houkutteleva kuin makea viini. Kaajan suomenkielinen versio välittää samaa tunnelmaa. Biisin sovituksessa on jotain uutta, vanhaa ja jotain lainattua.

 

Otin yhteyden valtameren taakse kantrilaulaja Everettiin ja saamani palaute ja vastaus oli enemmän kuin iloinen uutinen. ”The record sounds great man! Nice work.” Esittelin yhteydenotossani demon ja suoran käännöksen omasta suomenkielisestä sanoituksestani tekijälle lupa-asioihin liittyen.

 

Kappale äänitettiin basisti Veli ”Veli” Hakalan studiossa Seinäjoella. Rummuissa on Harri ”Oinari” Vainionpää, kitaroissa vaikuttavat Jyrki ”Tellu” Telilä ja Ari ”Arvi” Ylimys. Leena Saunanen loi biisiin taustalaulusovitukset. Lisävahvistusta laulutaustoihin antoi vielä Harri Risku.

 

Yli kahden vuosikymmenen ajan musiikkia tehnyt Kaaja tuli suuren yleisön tietoisuuteen Kulkukoirat-yhtyeen solistina. Kalle Kaajalta on julkaistu yhteensä viisi pitkäsoittoa, mukaan lukien alkuaikojen rockabillyvuodet. Nyt Bluelight Recordsin julkaisema ”Tahdon maistaa makeaa” on artistin yhdeksäs single.


Kalle Kaaja: Tahdon maistaa makeaa

CD: SAMPCS451862, ISRC: FIBRA2300501

säv./san. Jace Everett, suom. san.

Kalle Kaaja Kalle Kaaja – laulu, Jyrki ”Tellu” Telilä – kitarat, Ari ”Arvi” Ylimys – kitara, Veli ”Veli” Hakala – kontrabasso, Leena Saunanen – taustalaulut, Harri Risku – taustalaulut

 

Tuotanto: Kalle Kaaja, äänitys: Veli Hakala/Studio Nicaragua, miksaus ja masterointi: Petteri Salmi/PS-Tonelab, kuva: Caius Bruun

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Timo Niemi/Tornado Promotions

puh. 0400-487 715, tornado.promotions@dnainternet.net

 

Levy-yhtiö: Mika Myyryläinen/Bluelight Records

puh. 40-543 2776, bluelight.records@co.inet.fi

 

www.facebook.com/KalleKaajaVirallinen

www.kallekaaja.net

www.facebook.com/bluelightrecords

 

 

Kalle Kaajan uusi musiikkivideo ja haastattelu

19.11.2021

 

Kalle Kaajan uusi musiikkivideo "Liskojen Yö" on julkaistu. Voit katsoa sen täältä.

 

Lisäksi voit lukea Kallen uuden haastattelun Iltasanomista

Rautalankarokkari Kalle Kaaja viettää Liskojen yötä
Topi Sorsakosken hengessä
"Eihän näistä tuskaisista kohmeloista yleensä huudella"

5.11.2021

 

Rautalankaiskelmän ja -rockin uusiin nimiin lukeutuva Kalle Kaaja ennakoi jo tulevaa pikkujoulukautta: huomenna julkaistavassa Liskojen yö -singlessä on läsnä vahva tunnelma, johon moni voi samaistua omakohtaisten kokemustensa kautta. Uusi biisi on samalla ensimmäinen uusi Kalle Kaaja -kappale sitten vuoden 2018 Unta kauniimpaa -albumin.

 

Jo vuosia sitten Kallen komppikitaristi Ari "Arvi" Ylimyksen tekemä demo nyt julkaistusta singlestä sai uuden c-osan sekä viinanhuuruiset tekstit, joissa on mukana myös "paha silmä", löyhä viittaus Jaloviinaan.

 

"Paha silmähän voi tunnetusti toimia filtterinä ahdistusta vastaan, mutta saada itsessään aikaan myös pelkkää tuskaa", Kaaja toteaa ja jatkaa: ”Eihän näistä tuskaisista kohmeloista yleensä huudella. Juhlintaa seuraa katumus ja taas luvataan tehdä parannus."

 

Jo yli kahden vuosikymmenen ajan musiikkia tehnyt Kaaja tuli suuren yleisön tietoisuuteen Kulkukoirat-yhtyeen solistina, ja myös uusi Liskojen yö -kappale kunnioittaa edesmenneen Topi Sorsakosken perintöä. Kalle Kaajan viimeisimmän Unta kaunimpaa -albumin tuotti Hectorinkin tuottajana toiminut Okko Laru, ja biisejä levylle tekivät muun muassa Esa Eloranta sekä Ari "Selkä" Pulkkinen.

 

Huomenna julkaistava biisi äänitettiin bastisti Veli ”Veli” Hakalan studiossa Seinäjoella. Rumpuosuuksista vastasi Harri ”Oinari” Vainionpää ja kitarassa legendaarinen Jyrki ”Tellu” Telilä. Ari ”Arvi” Ylimys soitti niin ikään biisiin kitaroita ja dobron. Leena Saunanen loi biisiin taustalaulusovitukset ja hän oli myös laulamassa studiosessiossa. Lisävahvistusta laulutaustoihin antoi vielä Harri Risku.

 

Kuvaaja Caius Bruunin ohjaama visuaalisesti vahva musiikkivideo julkaistaan pian.

 

Kuuntele Liskojen yö tästä linkistä
Säv/san: Ari Ylimys & Kaarlo Kaaja
ICRC: FIBRA203070

 

Kalle Kaaja – laulu
Jyrki ”Tellu” Telilä – kitarat
Ari ”Arvi” Ylimys – kitarat, dobro
Veli ”Veli” Hakala – basso
Harri ”OInari” Vainionpää – rummut
Harri Risku – taustalaulut
Leena Saunanen – taustalaulut

 

Tuotanto: Kalle Kaaja
Äänitys: Veli Hakala/Studio Nicaragua
Miksaus ja masterointi: Petteri Salmi / PS-Tonelab
Kuva ja kannen suunnittelu: Caius Bruun

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heta Hyttinen
Ginger Vine Management & PR
040 581 7575
heta.hyttinen@gingervine.com
www.gingervine.com

Kalle Kaajan uusi single "Liskojen yö" julkaistaan" 5.11.

5.10.2021

 

Kalle Kaajan uusi single "Liskojen yö" julkaistaan Bluelight Recordsin toimesta 5.11. Kalle on eri kokoonpanoissa jo parinkymmenen vuoden ajan tarjoillut rock 'n' rollia, rautalankaa ja iskelmää eri muodoissaan. Marraskuussa digimaailmassa julkaistava juureva biisi ja video käsittelevät viinan kirojen tuskaa mistä on kepeä skoolaus kaukana.

Kuva: @caboart

WS-arena "juhannuspäivänä" 20.6.

10.6.2020

 

Juhannuspäivänä on musiikkia ja hyvää tunnelmaa tarjolla WS-Arenalla! Tilaa on 300 Live musiikin ystävälle. Korona tilanteen huomioon ottaen paikalla on käsidesiä ja jokainen sisäänpääsyn Areenalle ostanut saa halutessaan suusuojan/hengityssuojan ovella. Tervetuloa!

 

Keikan voi katsoa myös striiminä osoitteesta netticket.fi. Keikka on katsottavissa 7 vrk ajan.

VERKKOKAUPPA ON AVATTU!

22.4.2020

 

Petri Niemenmaa on loihtinut uudet kotisivumme, ja uutena osana on avattu Verkkokauppa! Ainutlaatuisena tuotteena Verkkokaupassa on FANIPAKETTI, jota ei saa mistään muualta - tottakai Kallen signeerauksella. OSTA OMASI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kokoonpano on uudistunut!

26.02.2020

 

Kalle Kaaja keikkailee nykyään nimellä KALLE KAAJA YHTYEINEEN.

Kalle Kaaja Yhtyeineen jatkaa rautalangan, rokkenrollin ja tunnelmallisen iskelmän viitoittamalla tiellä. Uudet tuulet puhaltavat kokoonpanon suhteen, mutta Kalle Kaajan, Antti Tammilehdon ja Jyrki Telilän yhteistyöt jatkunevat tulevaisuudessa tulevissa tapahtumissa.

Vuosi 2019 toi mukanaan upeita keikkoja pitkin Suomea tanssilavatunnelmista ravintoloihin ja festareista tapahtumiin! Menneen vuoden aikana kokoonpanon jäseniksi rakentui seuraava soittojengi:

Junnu Hirsimäki: Kitara, laulu

Jukka Kinnunen: Kitara

Veli Hakala: Basso

Ville Karhu: Rummut, taustalaulu

Vuosi 2020 on otettu vastaan uusia levytettäviä biisejä maistellen ja tammikuussa julkaistiin myös uusi livevideo! Olkaa hyvät, tässä.
KATSO VIDEO VIDEOT SIVULTA

Yhtyeen Go-Go tanssijat nähdään edelleen Kallen keikoilla, tyylikkäästi 60-luvun henkeä fiilistellen, twistaten ja sheikaten!

Kalle Kaaja palasi myös viime vuoden aikana juurimusiikin ja rockabillyn pariin tuoreella bändillä, joka kantaa nimeä BIG TIME DADDY!
Tammikuussa 2020 BIG TIME DADDY nähtiin esiintymässä mm. uudessa ROCKIN THE ROOTS-tapahtumassa Vaasassa.