TILAA NETISTÄ
Dec 2014

Made In Finland

Made In Finland on viitisen vuotta toiminut kokoonpano joka muotoutui bluesbändi Heart`n`Bonesista bändin huomattua keikoilla, että satunnaiset suomi-rock heitot purivat yleisöön huomattavasti paremmin kuin perinteinen blues.

Bändin punaisena lankana on ollut suomalainen ja suomenkielinen rock ja rock`n`roll tiukalla mutta leppoisalla otteella, pysytellen pääasiassa 60-70-80 -lukujen hiteissä tehden kuitenkin satunnaisia pistoja tarvittaessa 50- ja 90 -luvuille kuin myös uudellekin vuosituhannelle.

Esikuvista ja esitettävästä materiaalista kirjo menee kutakuinkin Irwinistä Hectoriin, Juicesta Ganesiin, Froikkareista Freemaniin, Nurmiosta Leavingsiin jne.

Bändi on tehnyt myös spesiaali-iltoja, jolloin yksi setti on sisältänyt pelkästään esim. Irwiniä, Juicea tai Hurriganesia.
Myös vierailijoita on nähty, mm. Harri Marstio ja Mikko Rintanen..niin ja tietysti Kalle Kaaja!

Kaikki bändin jäsenet ovat vaikuttaneet tahoillaan jo 80-luvulta lähtien.
Basisti Seppo Nuolikoski tunnetaan myös kansainvälisillä areenoilla mainetta niittäneeseen Micke Björklöf & Blue Strip-kokoonpanoon, ja aikaisemmin hän on soittanut esim. Riverdale Bluesbandin riveissä.

Rumpali Timo Ruokonen vaikutti aikanaan mm. ensimmäisen aallon vaasalaisessa punk-bändissä nimeltä Brubs. Arvi Ylimyksen aikaisemmista kokoonpanoista mainittakoot Arvin baari, Trinity ja The Monkey Mess. Nykyäänhän mies heiluu myös legendaarisen Kulkukoirat-orkesterin kitaran varressa!

Made In Finland on pitänyt vaasalaista Public Corneria “kotipesänään” ja on viime vuodet vastannut mm. Vapun, Taiteiden Yön, Itsenäisyyspäivän ja Uuden-Vuoden musiikkiannista. Bändin “kolmen erän strategialla” on väki on saatu pidettyä paikalla koko illan - ainoana ongelmana pitkät jonot baaritiskillä! Bändi on soittanut myös Vaasan ympäristössä niin yritys- kuin yksityistilaisuuksissakin hyvällä menestyksellä.

Ajatus myydä hyvin toimivaa – ja Pohjanmaalla hyvän vastaanoton saanutta bändiä myös pitkin suomenmaata – sai alkunsa kun Kalle Kaaja hyppäsi mikrofonin taakse!
Jatkossa Kalle tullaan näkemään Made In Finlandin keikoilla vakituisesti!

''Tiedustelu halukkuudestani liittyä bändiin ei tuntunut lainkaan huonolta ajatukselta. Keikkailu Kulkukoirien kanssa tietysti jatkuu, mutta tämä on mukavaa vaihtelua. Englanninkielinen rock ja rock'n roll on tullut tutuksi jo useissa aikaisemmissa bändeissä, mutta tämä on nyt kohdallani ensimmäinen virallinen suomirock-bändi'' – kertoo Kaaja!

Kaikki jäsenet Made In Finlandissa laulavat!
Arvi hoitaa osan lead-lauluista ja Kalle hoitaa oman osuutensa keskittyen välillä myös stemmalaulantaan ja yleiseen show-nostatukseen!


Solledos Oy
puh. 0500-158 884

Sähköposti: solledos.oy (at) gmail.com


ManagerHouse
http://www.managerhouse.com/
Juhani Mansikkamäki
puh. 0500-540 285
Sähköposti: info (at) managerhouse.com


Noisy Silence Studio
puh. 046-810 9980
Sähköposti: marko.lapiolahti (at) gmail.com