TILAA NETISTÄ
Aug 2018

Kalle Kaaja ja Antti Tammilehdon yhtye herkistyvät Sua etsin jo silloinkin -singlellä

Lehdistötiedote
Vapaa julkaistavaksi heti


Kesän keikat jatkuvat huomenna Jyväskylässä, suven päättäjäiset ensi viikolla Porissa!

Aiemmin tänä vuonna Kalle Kaaja ja Antti Tammilehdon yhtye julkaisivat yhdessä upean Unta kauniimpaa -albuminsa, josta tänään lohkaistiin viikonlopun teemabiisiksi Sua etsin jo silloinkin. Myös Spotifystä löytyvän herkän balladin on säveltänyt Juha-Matti Hirsimäki, ja sielukkaista sanoituksista vastaa Marko Haavisto.

”Sua etsin jo silloinkin oli ensimmäinen kuulemani sävellys Unta kauniimpaa -albumille. Kun kuulin kitaristimme Junnu Hirsimäen säveltämän kappaleen ensi kertaa, tiesin, että tässä kappaleessa on sitä jotakin”, Kalle Kaaja kertoo.

Kalle ja Antti ovat julkaisseet Unta kauniimpaa -albumi nyt myös vinyylinä, ja kuten koko albumi, on Sua etsin jo silloinkin koskettanut Kalle Kaajaa myös henkilökohtaisella tasolla.

”Vahva sävellys vaatii vahvan sanoituksen, ja siksi ensimmäiseksi mieleeni tuli kysyä Marko Haavistolta sanoitusta biisiin. Sua etsin jo silloinkin -biisin sanat ovatkin kuin suoraan omasta elämästäni, ja Haaviston sanoitus osuu sydämeen. Positiivinen sanoitus luo jännän kontrastin perinteiseen mollivoittoiseen slaavilaiseen sävellykseen, ja biisin fiilis on herkkä ja toiveikas”, Kaaja jatkaa.

Kalle Kaaja ja Antti Tammilehdon yhtye ovat kiertäneet läpi suvisen Suomen, ja kesän keikkaperiodin seuraava esiintyminen koittaa huomenna 18. elokuuta Jyväskylässä Ravintola Vemmelsääressä. Keikkakesä päättyy virallisesti perjantaina 24. elokuuta Porin Punaisen Kukon keikkaan.


Tilaa oma levysi


gvm
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Heta Hyttinen
Ginger Vine Management & PR
040 581 7575
heta.hyttinen@gingervine.com
www.gingervine.com