TILAA NETISTÄ
Aug 2016

-JOS LUOTAS LÄHDENKIN-

gogo

Yli 20 vuotta lavoja
Topi Sorsakosken ja viimeiset viisi vuotta Kalle Kaajan kanssa kiertänyt Kulkukoirat-yhtye julkaisee viimeisen singlensä ja musiikkivideonsa. (Julkaisija Turenki Records)

Kappaleen -Jos luotas lähdenkin - on säveltänyt
Jyrki Telilä ja sanoittanut Marko Haavisto. Lähes alusta asti Kulkukoirissa mukana olleen Jyrki Telilän sävellys jättää kunnianosoituksena jälkeensä kokoonpanon pitkän ja ansiokkaan menneisyyden. Kulkukoirat nimi jää arvokkaasti historiaan.

Tuore single -Jos luotas lähdenkin- on perinteikäs, kaihoisa ja soljuu 60-luvun hengessä. Musiikkivideon tunnelmat ja kuvat liikkuvat rakkauden, kaipuun, muistojen ja lähdön tunnelmissa. Musiikkivideon on ohjannut, käsikirjoittanut ja visualisoinut vaasalainen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja käsikirjoittaja
Saila Louke.

Manageri
Juhani Mansikkamäki teki päätöksen jättää Topi Sorsakosken ja hänen käyttöönottamansa Kulkukoirat nimi historiaan ja jatkaa tulevaisuudessa uudistuneella kokoonpanolla. Tähän kokoonpanoon tuli mukaan Antti Tammilehto bassoon ja lauluun. Myös Kulkukoirien kitaristi Jyrki Telilä jatkaa edelleen tässä kokoonpanossa. Näin sai alkunsa Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtye.

Tulevaisuudessa Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon yhtye jatkaa kunnioittaen perinteistä suomalaista iskelmää, johon kuuluu slaavilainen kaiho tangoineen. Solistin ja soittajien musiikillisiin taustoihin nojaten myös rautalanka, rock´n roll -ja beatmusiikkia tullaan kuulemaan keikkaohjelmistossa. Keikoilla nähdään myös 60-luvun hengestä ammentavat go-go tanssijat " Sheila " ja " Angie “. He luovat keikoilla tiettyihin kappaleisiin tanssillista maustetta ja retrohenkistä visuaalista ilmettä, korostaen musiikin luomaa tunnelmaa.

kalle_antti